PRESS – SQUARE1 NORDIC

Den 1. september har Square1 Nordic A/S frasolgt A/S Danish Engineering & Marine Power (DEMP) til Rasmus Malte Nielsen og Henrik Munk Andersen. Alle DEMP’s aktiviteter fortsætter som hidtil og bliver nu håndteret fra Strandby. Rasmus Malte Nielsen og Henrik Munk Andersen ejer ligeledes Ostergaard Marine Service A/S som holder til samme sted som DEMP

Mikkel Engsbro udtaler, at salget sker for at fokusere Square1 Nordic’s aktivitetsprofil i forhold til aktiviteterne i de andre selskaber i Square1 Nordic gruppen.

Mikkel Engsbro udtaler videre, at han har kendt Henrik og Rasmus igennem mange år i den maritime branche. ”Jeg er ikke i tvivl om at de er de rette til at videreføre DEMP og revitalisere brandet. De har igennem mange år bevist deres evner til at servicere både danske og udenlandske kunders behov for god service og originale reservedele”.

I forbindelse med salget af DEMP laver vi en mindre rokade i Square1 Nordic’s bestyrelse. Bestyrelsesmedlem Jørgen Frost er fratrådt og bestyrelsesformand Gary Griffith bliver menigt medlem sammen med Mikkel Engsbro. Ny bestyrelsesformand bliver Kim Skaarup. Vi er meget glade for at byde Kim velkommen til Square1 Nordic. Kim kommer med stor erfaring fra mange år i international shipping og ikke mindst som CEO for ShipServ, verdens største maritime handelsplatform. Han vil styrke vores kompetencer og fortsætte den vækststrategi vi har lagt for Square1 Nordic.

https://www.soefart.dk/article/view/865651/maritim_udstyrsleverandor_far_nye_ejere

find a post