Hatecke boats

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hatecke har et komplet program af Redningsbåde, Frit Falds Både, Tender Både, MOB Både samt davider og kraner

Sammen kan MariTeam og Hatecke tilbyde komplet reservedelsprogram og alt udstyr til redningsbåde. Vi laver også service og er godkendt til de fleste producenter med vores egne servicefolk, også offshore.

Hatecke producerer selv egne fittings og mindre komponenter in-House, således at den endelige montageproces samler komponenter overvåges for kvalitet fra A til Z.  Derfor er Hatecke i stand til at gøre dette, fordi al produktion holder under ét tag. Hatecke skaber koncepter, fremstiller in-House og tjekker og genkontrollerer alle aspekter af kvalitet helt ned til den sidste bolt.

Rådgivning og support på individuel basis-fleksibel service, hurtige løsninger:

Hateckes position som en af verdens førende eksperter sikre den tekniske knowhow og strenge kvalitetsstyring. Hateckes høje standarder for rådgivning og service spiller også en stor rolle-som man kunne forvente af en erfaren familievirksomhed. Med tætte tværtjenstlige teams, en flad ledelsesstruktur og højt engagerede ledere er Hatecke i en perfekt position til at tilbyde kunderne et ubureaukratisk, fleksibelt partnerskab. Fra det allerførste møde, helt frem til eftersalgsservice.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1093″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

find a post